Speedo :S

Go down

Speedo :S

Post by Scott_172 on Thu Aug 12, 2010 10:43 am

So driving along in the new cup and SOMETIMES the speedo just drops to 0. Only somtimes and not always. Any thoughts?

avatar
Scott_172
Admin

Posts : 259
Join date : 2010-06-05
Age : 30
Location : Wales

View user profile

Back to top Go down

Re: Speedo :S

Post by Dudfield on Thu Aug 12, 2010 12:56 pm

french shit

sorry buddy im clueless
avatar
Dudfield
Admin

Posts : 173
Join date : 2010-06-26
Age : 33
Location : Tewkesbury (Gloucestershire)

View user profile

Back to top Go down

Re: Speedo :S

Post by Scott_172 on Fri Aug 13, 2010 6:10 am

Cheers lol.
avatar
Scott_172
Admin

Posts : 259
Join date : 2010-06-05
Age : 30
Location : Wales

View user profile

Back to top Go down

Re: Speedo :S

Post by Dan1720v on Sun Aug 15, 2010 5:13 am

As said mate it's the speedo sensor.

Dan1720v
Club Mechanic

Posts : 54
Join date : 2010-07-02
Age : 30
Location : Somerset

View user profile

Back to top Go down

Re: Speedo :S

Post by Dudfield on Sun Aug 15, 2010 5:47 am

yeah thats what i was ment to say
avatar
Dudfield
Admin

Posts : 173
Join date : 2010-06-26
Age : 33
Location : Tewkesbury (Gloucestershire)

View user profile

Back to top Go down

Re: Speedo :S

Post by Scott_172 on Mon May 02, 2011 11:09 am

It turned out to be the speedo sensor. Nice and easy to change.
avatar
Scott_172
Admin

Posts : 259
Join date : 2010-06-05
Age : 30
Location : Wales

View user profile

Back to top Go down

Re: Speedo :S

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum